Välkommen till Bertel Nagubos vididulloga värld!

Få tag på Bertel

Bertel är inte alltid lätt att få tag på. Bäst går det förstås att kontakta honom på Facebook. Bed om att bli vän med honom! Ett annat sätt är att tilltala honom på Twitter, @nagubon är hans identitet där. Och du kan ju förstås också välja att bli en av hans följeslagare på Twitter, det gläder han sig åt.

Bertel läser sin epost litet sporadiskt, men du kan nå honom på Google Mail. Hans epostadress börjar, inte helt förvånande, med Bertel.Nagubo, och den slutar med @gmail.com.
Ibland har det visat sig att det finns behov att utbyta fysiska gods med Bertel. Det är svårare, men omöjligt är det inte. Nagu Andelsbank verkar ha speciella kontakter till Bertel, och han har bland annat på så sätt fått ett par stråmpor, när han hade kallt om fötren.

Är det så att du vill ha kontakt med Väståbolands turismenhet, går det också bra. Börja gilla facebook.com/Nagu.fi och skriv i loggen, så brukar du få svar.

Vill du ha tag på Bertels ackuschörska Kaj Arnö, kan du kontakta Bertel, turismenheten eller Kaj själv. Hans mejladress börjar med kaj och slutar med @arno.fi. Kaj bor i München men givet- och tidvis i Nagu.

Kontaktuppgifter: